Design Reviews

HTML5 Banner Pakket

“Wauw – Dit noem ik kwaliteitswerk. De communicatie ging snel en gemakkelijk. Plus, hele mooie banners als eindresultaat! 5 van de 5 sterren voor Kist!”

— Svante Olsson | www.xbeauty.se

Webdesign & Facebook Ads

“Koen Kist is flexibel en levert geweldig werk! Hij heeft meerdere webpagina’s ontworpen en Facebook-advertenties gemaakt die er geweldig uitzien. Koen komt met nieuwe toffe ideeën voor advertenties. Sterk aanbevolen!”

— Ewoud Uphof | polarisgrowth.com

HTML5 Banner Pakketten

“Koen bezit een ruime vakkennis en begrijpt altijd onmiddellijk onze behoeften met betrekking tot deadlines. We zullen in de toekomst zeker opdrachten voor KIST blijven toewijzen.”

— Nick Wouters & Bart Vandegaer | sporta.be

HTML5 Banner Pakket

“Koen handelt snel en verkent technische mogelijkheden op grote schaal. Hij zet zich in om de beste resultaten te behalen.”

— Roel Stevens | for appical.net

Print – & Mailing Design

“Echt een goede ervaring, goede communicatie en een uitstekend resultaat! Een plezier om met zo’n creatief en professioneel persoon samen te werken!”

— Paul Zonneveld | ergomax.nl

Geanimeerde GIF Banners

“Het was een plezier om met Koen samen te werken – hij reageerde heel snel, had zeer goede ideeën en leverde snel en in hoge kwaliteit. Absoluut een ervaring die ik wil herhalen.”

— Florian Muller | vanamco.com

Visitekaartje & Bedrijfsflyer

“KIST heeft geweldig werk verricht bij het ontwerpen van mijn visitekaartje en bedrijfsflyer. Ik ben meer dan tevreden met de resultaten. Met enorm veel geduld luisterde hij naar mijn gedachten en vaak veranderende suggesties. Hij begreep heel snel wat ik wilde en voerde het uit. Op elke vraag die ik had, reageerde hij bijna onmiddellijk en op een manier die ik begreep. Ik beveel KIST van harte aan!”

— Martine Reineke | gezinscoachhaarlem.nl
Eef Been
Eef Been
14:52 26 May 20
Met Koen werk je fijn samen, hij handelt snel en maakt mooie banners. Denkt met je mee.
Ergomax Voedingssupplementen
Ergomax Voedingssupplementen
07:00 15 Apr 20
Na veel grafische ontwerpers te hebben uitgeprobeerd is Koen verre uit onze favoriet. Goed werk, duidelijke... communicatie en snelle levertijd. Kortom een vakman met verstand van zaken!lees verder
Nils Kuipers
Nils Kuipers
19:16 14 Apr 20
Al jaren weet ik Koen te vinden voor banners en ik heb daarnaast een aantal websites met hem gemaakt. Hij heeft vaak... aan een korte briefing genoeg om iets moois aan te leveren. En hij durft tegengas te geven als het moet. Dan krijg je de beste resultaten.lees verder
Roos van Dop
Roos van Dop
14:34 14 Apr 20
Diverse websites door Koen laten bouwen. Koen levert wat hij belooft: moderne webdesigns met een frisse uitstraling. De... handige Divi-builder maakt het mogelijk om de website daarna zelf in te vullen en onderhouden. Fijne samenwerking, absolute aanrader.lees verder
Koen Dorreboom
Koen Dorreboom
08:29 14 Apr 20
Verstand van zaken, Creatief, reageert snel en komt gemaakte afspraken na!
Nadim Masri
Nadim Masri
15:18 13 Apr 20
Koen, is een persoon waarmee ik altijd goed kan sparren.Komt met goeie eigen ideën waardoor we een mooi resultaat... samen bereiken.Hij heeft meerder websites voor ons gemaakt en zullen er nog wel een aantal volgen!lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader