Display Banner Ads

Maximaliseer het bereik van jouw Display Banners. Zet HTML5 advertenties op de meest effectieve manier in en behaal een hogere CTR. Ontvang een aantrekkelijke en duidelijke bannerset met hierin de boodschap die jij (als bedrijf) wilt communiceren naar je doelgroep. Ik creëer op maat gemaakte display advertenties in elke gewenste stijl, grootte en extensie: JPG, Animated GIF en HTML5. Ik zorg dat de specificaties voldoen aan de eisen van het adverteer platvorm. Dit betekend dat jouw bannerpakket altijd optimaal presteert via elk gewenst platvorm zoals Google Adwords en Social Media.

Wat wilt de klant?

De gemiddelde klant neemt meerdere formaten af. De advertentieplekken op websites hebben namelijk niet altijd dezelfde formaten. Op deze manier kun je jouw display banners veel breder inzetten. Tevens is het afnemen van meerdere formaten bij mij relatief goedkoper, aangezien de conceptfase, plus de opmaak van de eerste geanimeerde banner de meeste tijd in neemt. De daaropvolgende banners zijn daarom een stuk goedkoper.

Waarom HTML5 Ads?

Ik gebruik HTML5 voor het creëren van geanimeerde banners. Deze taal is dynamisch en bevat multimedia-elementen die andere talen niet hebben. Het ondersteunt van nature video, audio en animaties. En daarom perfect voor display ads!

Top 10 Populairste Bannerformaten

Gebruik jij de meest populaire en best presterende display-advertentieformaten van Google voor een succesvolle campagne? Bekijk hier de top 10 van meest hotte (display) bannerformaten op dit moment.