Compleet HTML5 Bannnerpakket / nu voor €250

Dit bannerpakket bevat de 7 meest succesvolle en effectieve bannerformaten op Google.

Je ontvangt de
volgende formaten:

336x280 | 300x250 | 320x100 | 728x90
300x600 | 160x600 | 120x600

Hoe het werkt

Het proces is heel simpel. Klik op één van de thema’s om het complete bannerpakket van 7 formaten te bekijken. Via het contactformulier onderaan de pagina van elk thema kun terecht voor vragen en/of je favoriete thema aanvragen. Na het ontvangen van je bericht wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen, bijvoorbeeld om te bespreken of het thema goed aansluit bij je concept en wat er aan beeldmateriaal en tekst van je nodig is.

Na alles te hebben ontvangen start de creatie van je peroonlijke HTML5 bannerpakket dat perfect past bij jouw merkidentiteit. Dit allemaal voor slechts €250 (excl.) Zonder onverwachte kosten.

Toch een ander banner design nodig?

Laat een gepersonaliseerd bannerpakket ontwikkelen dat geschikt is voor jouw bedrijf en/of product. Direct wanneer je dit bannerpakket ontvangen hebt kun je jouw ‘persoonlijke thema’ laten updaten met nieuwe content.

Kies je banner thema

...

Gebruik Kist thema's in plaats van 'Banner Generators'

In online banner generators schuilt vaak slechte software waarin moeilijk te werken is. Het op deze manier maken van een banner kost daarom relatief gezien veel tijd en geld. Daarentegen worden de banner thema's van Kist één voor één met de hand opgemaakt waardoor deze goed zullen functioneren en aansluiten op je concept. Hierdoor bespaar je tijd, geld en flink wat kopzorgen. Ga voor 100% zekerheid. Kies voor professioneel en persoonlijk, dan zul je nooit tegen deze generatorproblemen aan lopen:

1

1

Slecht uitgeknipte of geschaalde afbeeldingen.

h

2

Woorden die buiten de banner vallen door te lange zinnen.

w

3

Geen feedback krijgen. Een generator zal nooit aangeven: “De kleur matcht niet goed met je merkidentiteit, weet je het zeker?”

Contact

Geïnteresseerd in dit thema? Of heb je een vraag? Laat dan van je horen.

6 + 6 =