Websites

Heb je behoefte aan een duidelijke en moderne website met een responsive layout (die ook ontwikkeld is voor mobiel en tablet) en is opgebouwd in het CMS van WordPress? Of is je verouderde website toe aan een nieuw fris design? Bekijk hier verschillende op maat gemaakte websites.

Hotel Ten Cate

Redesign voor de website van Hotel Ten Cate. Met als doel meerdere kamerreserveringen. Door het toepassen van verschillende UX – en UI design methodes is de website toegankelijker geworden waarbij de klant beter op de hoogte wordt gebracht van specifieke informatie. Hotel Ten Cate is gelegen in Emmen, Drenthe, en vestigt zich in een artistiek gebouw met kleurrijke en kunstzinnige kamers om in te verblijven.

Hoteltencate.nl

Bimaldi

Nieuwe website voor het merk Bimaldi – Men’s fashion. Door het toepassen van verschillende UX – en UI design methodes zal de website toegankelijk worden voor de klant en zal deze duidelijk navigeren, wat leidt tot een aangename koopervaring in de webshop.

Bimaldi.com

Beachclub @Sea

Redesign voor Beachclub At Sea met een verbeterd UX – en UI design wat zal zorgen voor een verhoogd percentage reserveringen binnen de verschillende categorieën van At Sea. Waai uit bij deze prachtige beachclub, vier je bruilloft, geef een een privé feest of houd je vergadering in deze bijzondere ruimte. Het is bij At Sea allemaal mogelijk.

Beachclubatsea.nl

De POPZANG-SCHOOL

Custom aanpassingen gemaakt, na de basisopzet van de klant, voor de Popzangschool website. Deze aanpassingen zijn gemaakt in het CMS van WordPress. Naast dit is er gewerkt aan een logische opzet en duidelijke raster-layout die responsive (via mobiel en tablet) even toegankelijk is als de desktop versie. De website weerspiegelt nu het imago van de Popzangschool.

Depopzangschool.nl

CharlieDot

Portfolio design voor illustrator en grafisch designer Charlie. Het fris en simpel houden van het design zorgt voor een duidelijke presentatie van haar werk.

Charliedot.com

Milka Crispello

Actiepagina voor Milka. Ontwikkeling in Mobiel – en Desktop formaat. De winactie is duidelijk en simpel: Schrijf je in en win Crispello voor het hele kantoor.

Shopgids

Actiepagina design voor Shopgids. Deze one-pager – een website die uit één pagina bestaat – leidt tot meer downloads van de Shopgids winkel app. Met deze app ontdek je leuke en inspirerende shoplocaties en winkels in Nederland. Dit betrof een tijdelijke actie en daarom staat de one-pager niet meer online.

Shopgids.nl