(HTML5) Banner Advertenties

Ontvang een aantrekkelijke en duidelijke bannerset met hierin de boodschap die je graag wilt communiceren naar je doelgroep. Dit zijn op maat gemaakte online banner advertenties die worden aangeleverd in elke gewenste stijl, grootte en extensie: JPG, Geanimeerde GIF & HTML5.

Webdesign & Ontwikkeling

Heb je behoefte aan een duidelijke en moderne website met een responsive layout (die ook ontwikkeld is voor mobiel en tablet) en is opgebouwd in het CMS van WordPress? Of is je verouderde website toe aan een nieuw fris design? Bekijk hier verschillende op maat gemaakte websites.

Drukwerk / Print Design

Niet elke doelgroep reageert of gedraagt zich hetzelfde. Soms moet je kiezen tussen de digitale of niet digitale manier om je publiek te bereiken. Verwerk jouw boodschap/concept in een duidelijke printcampagne.

Mailing Design & E-mail Marketing

Houd je doelgroep actief en op de hoogte. Verstuur opvallende e-mails die zij graag willen ontvangen. Deze HTML/CSS & in Mailchimp ontwikkelde mailings zijn voornamelijk gecreëerd als templates. Ze zijn zeer geschikt voor E-mail Marketing en vele updates. Daarnaast zijn ze herkenbaar voor de lezers.