Webdesign & Ontwikkeling

Heb je behoefte aan een duidelijke en moderne website met een responsive layout (die ook ontwikkeld is voor mobiel en tablet) en is opgebouwd in het CMS van WordPress? Of is je verouderde website toe aan een nieuw fris design? Bekijk hier verschillende op maat gemaakte websites.

doorKoen

Webdesign & Development voor doorKoen: Hypotheek- en Verzekeringsadvies.

doorKoen.nl

Mistmachine & Mistgenerator

Webdesign & Development voor Mistmachine & Mistgenerator: Mistbeveiliging doormiddel van het inzetten van mistgeneratoren tegen inbraak.

Mistmachine.nl
Mistgenerator.nl

Beachclub @Sea

Redesign voor Beachclub At Sea. Het opzetten van een duidelijke UX – en UI design resulteerde in meer boekingen binnen de verschillende categorieën van At Sea. Waai uit bij deze prachtige beachclub, vier je bruiloft, geef een een privé feest of houd je vergadering in deze bijzondere ruimte. Het is bij At Sea allemaal mogelijk.

Beachclubatsea.nl

De POPZANG-SCHOOL

Custom aanpassingen verwerkt in in de website van de Popzangschool. De aanpassingen zijn doorgevoerd via het CSS in WordPress. Naast dit is er gewerkt aan een logische opzet en duidelijke layout die responsive (via mobiel en tablet) even toegankelijk zijn als de desktop versie. De website weerspiegelt nu het imago van de Popzangschool.

Depopzangschool.nl

CharlieDot

Webdesign & Development voor CharlieDot: Het portfolio van illustrator en grafisch designer Charlie Wijstma. Het fris en simpel houden van het design zorgt voor een duidelijke presentatie van haar werk.

Charliedot.com