Hallo!

Ik ben Koen Kist.

Grafisch Interactie Designer.

Aangenaam! Koen Kist. Al meer dan 12 jaar ‘Grafisch Interactie Designer’ met een passie voor het vormgeven van digitale (media-)uitingen. Mijn focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van websites en HTML5 banner advertenties.

Alleen met mij van A tot Z

Met een volle bak aan energie en creativiteit neem ik elk project van begin tot eind op me, wat betekent dat ik jouw enige aanspreekpunt ben. Als fijn voordeel hiervan: een directe lijn voor snelle en duidelijke communicatie. Samen met jou ga ik aan de slag zodra het project begint en ben ik pas 100% tevreden wanneer het resultaat volledig aan mij en jouw wensen voldoet.

Mijn klanten

Mijn klantenkring is divers en omvat uiteenlopende (media-)bedrijven die stuk voor stuk vertrouwen op mijn expertise. Ik werk met toewijding aan jouw project, of je nu een startup bent die z’n eerste online stappen zet, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar frisse, nieuwe digitale (marketing)oplossingen.

Mijn werkproces is gestroomlijnd en transparant en bestaat uit de volgende 5 fases:

1. Afspraak en offerte op maar: Boek een vrijblijvend gesprek waarin we jouw project en wensen bespreken. Na ons gesprek ontvang je een offerte die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

2. Creatieve Ontwikkeling: Bij akkoord ga ik aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van jouw project.

3. Regelmatige Updates: Tijdens het creatieve proces houd ik je op de hoogte van de voortgang. We kunnen feedback uitwisselen en eventuele aanpassingen bespreken.

4. Fijnslijpen en Afstemmen: Samen werken we aan de details om ervoor te zorgen dat het project precies aansluit bij jouw visie en doelen.

5. Oplevering en Facturatie: Pas wanneer alles naar wens is, lever ik het voltooide project op. Je ontvangt de afgesproken factuur met de overeengekomen prijs.

Dit gestructureerde proces zorgt ervoor dat jouw project nauwkeurig en met volledige toewijding wordt uitgevoerd, terwijl je voortdurend op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. Jouw tevredenheid staat voorop in elke fase van het proces.

Meer weten?

Meer weten over mij, of heb je andere vragen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in? Laat via onderstaand contactformulier of de gegens op mijn contactpagina wanneer het beste voor je uitkomt. Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen iets geweldigs neer te zetten!

Groet!

KOEN KIST

Vraag nu 100% vrijblijvend een offerte aan

Website laten maken? Val op en bereik jouw doelgroep met een nieuwe professionele responsive website.

HTML5 Display Banners nodig? Maximaliseer het bereik van jouw Display Banners en behaal een hogere CTR!